L’entitat tanca positivament l’any 2016 i anuncia el canvi d’imatge pel 2017
La Cate ha fet un balanç molt positiu de l’activitat cultural i social duta a terme al llarg de l’any passat i arranca aquesta temporada amb diverses novetats, entre les que destaquen la nova imatge de l’entitat, la incorporació de la figura del soci individual o l’imminent entrada de la companyia de dansa figuerenca AGITART a la família d’entitats de l’espai cultural

El Patronat de la Catequística va celebrar l’assemblea anual de socis el passat dimarts 21 de març en la qual va donar a conèixer els bons resultats finals del 2016. Amb més de 200 activitats programades durant tot l’any i un bon balanç econòmic, l’entitat figuerenca arrenca aquest 2017 amb la intenció de seguir creixent i ampliant l’oferta cultural de la ciutat.

FOTO ASSEMBLEA

Pel que fa a la programació, durant l’assemblea es va remarcar que La Cate seguiria apostant per la programació infantil en totes les seves vessants, així com per les altres branques impulsades des de l’entitat: el teatre amateur i el cinema clàssic i documental. Es va fer menció especial per destacar l’èxit del recent estrenat Cicle de Putxinel•lis, la proposta d’espectacles familiars de titelles que es va engegar a finals de l’any passat i que s’ha consolidat diumenge rere diumenge fins a quasi omplir la sala d’activitats el passat 19 de març, amb l’espectacle ‘Cuentonga’ de La Casa de Contes.

Com a principals novetats a l’assemblea d’enguany es van aprovar per majoria dues propostes que afectaran el futur més pròxim de l’entitat i que tenen com a objectiu encarrilar a La Cate cap a una oferta cultural més àmplia i accessible per a tots els públics.

En primer lloc, els socis assistents van donar el vist i plau a la nova figura del Soci Individual. Fins a dia d’avui, l’entitat només comptava amb el Soci Familiar (el qual implicava beneficis per a tot el nucli familiar), però a partir de l’abril 2017 La Cate oferirà la possibilitat de fer-se Soci Individual, el qual podrà beneficiar-se dels diversos descomptes i promocions culturals per 25€ anuals. Així doncs, pensat per a un públic més jove o per a aquelles persones que no visquin en família, la nova categoria de soci facilita les portes de la cultura a qualsevol perfil d’espectador.

El canvi i millora de la imatge corporativa de La Cate va ser l’altra proposta aprovada el passat dimarts a l’assemblea de socis. La dissenyadora figuerenca Marta Cos va presentar el nou logotip que anirà lligat al desenvolupament d’una nova imatge global més moderna i dinàmica que serà presentada el setembre d’aquest any, coincidint amb l’inici de la temporada cultural figuerenca.

La nova incoporació: AGITART
Per altra banda, també es va valorar com a molt important l’anunci de la incorporació de la companyia AGITART, la qual ubicarà la seva se
u a l’edifici de La Cate. D’aquesta manera, amb la seva proposta de dansa, ball i arts escèniques, la companyia figuerenca s’afegeix al grup d’entitats dedicades a les arts de l’espectacle que tenen la seu a la Cate (Cineclub Diòptria, Taller de Teatre i Els Pastorets de Figueres) i completen el ventall cultural que configura l’hotel d’entitats de l’espai, formada per altres col•lectius com l’AEiG Sant Pere, ACAPS, Dniger.cat, l’Associació ADF Alt Empordà, l’Associació tramunTEC, el Club d’Escacs Alt Empordà i la Secció de Pessebrisme.